Eenvoudige administratiesoftware voor zelfstandig professionals

actie-4-maanden-gratis-dvdzzp

 

“Dag van de ZZP’er”-aanbieding

Op 6 april is de “Dag van de ZZP’er 2019” (dvdzzp.nl) in de De Rijtuigenloods in Amersfoort.

We willen graag alle zzp’ers, dus niet alleen de bezoekers van de “Dag van de ZZP’er”, goed op weg helpen met hun administratie. Daarom bieden we Zioo 4 maanden gratis aan, zodat je ruim de tijd hebt om het gemak van Zioo te ervaren en je in de gelegenheid bent om zelf een aangifte omzetbelasting te doen, waarbij je de bedragen die je op de aangifte alleen maar over hoeft te nemen vanuit Zioo.

Registreer je voor 14 april en betaal dus 4 maanden (inclusief de proefmaand) helemaal niets!

 

Wat kost Zioo?

Voor slechts € 24,95 (excl. btw) per maand krijg je de beschikking over alle functionaliteit binnen Zioo.

Het grote verschil met andere administratie- of boekhoudsoftware is dat er binnen Zioo geen beperkingen zijn in bijvoorbeeld het aantal facturen dat je wilt versturen. Zodra er nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd, is deze dus ook automatisch beschikbaar voor jou. Ook zijn er geen extra modules nodig die de abonnementsprijs alsnog duur maken; Zioo is een totaaloplossing voor een vaste prijs, zodat jij weet waar je aan toe bent. 

 

Gratis proefmaand

Gedurende de proefmaand is het mogelijk om een maand lang gratis met Zioo te werken. Op deze manier kan je kennismaken met Zioo en ervaren hoe eenvoudig het eigenlijk is om zelf je administratie te doen.

Alle functionaliteit is tijdens de proefmaand beschikbaar.

De proefmaand gaat in direct na registratie. Is Zioo toch niet wat je zoekt en wil je geen betaald abonnement? Laat het ons dan gedurende de proefmaand via een e-mail aan support@zioo.nl.

 

Beëindigen betaald abonnement

Indien je geen gebruik meer wenst te maken van Zioo dan kan je je op ieder moment afmelden; een e-mail naar support@zioo.nl is hiervoor voldoende. Je ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging.