Eenvoudige administratiesoftware voor zelfstandig professionals

 

Voor wie is Zioo bedoeld?

Zioo is voor zelfstandig professionals die in Nederland belastingplichtig zijn. De huidige software bedient professionals die:

  • een privéauto gebruiken voor de zakelijke ritten;
  • geen medewerkers in dienst hebben.

We werken continu aan het uitbreiden van functionaliteit. Denk hierbij aan het werken op basis van een vaste prijs, het gebruik van een zakelijke auto of leaseauto, voorraadbeheer en speciale eisen voor zzp’ers in de zorg.

Heb je interesse, en wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe functies? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief via support@zioo.nl, en we houden je op de hoogte.

 

Laagdrempelig

Zioo is bedoeld om zelfstandig professionals werk en zorgen uit handen te nemen. Wij leveren met Zioo een zeer veilige online administratietool, en houden de kosten voor je administratie laag.

Wij hechten zeer veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Vragen en suggesties zijn ook zeer welkom via support@zioo.nl.

 

“Eind 2010 ben ik als zelfstandig professional gestart. Ik dacht de kosten van de boekhouder wel uit te kunnen sparen door de administratie en aangifte omzetbelasting zelf te doen.”

 

Oprichter en directeur Onno van Beek over Zioo

“Eind 2010 ben ik als zelfstandig professional gestart. De administratie en aangifte omzetbelasting besloot ik zelf te doen. In eerste instantie bestond de administratie, zoals bij veel zelfstandig professionals, uit verschillende spreadsheets voor de registratie van kosten en inkomsten. De uren en zakelijke kilometers schreef ik op losse briefjes in de auto, die ik aan het einde van de week weer overnam in andere spreadsheets. De aangifte omzetbelasting kon ik doen door de juiste bedragen uit de verschillende spreadsheets te halen. Dit was altijd weer even goed nadenken!

Om de administratie te vereenvoudigen, maakte ik zelf een administratietool. Dit zou de voorloper worden van Zioo. Het beviel me enorm om al mijn zaken op één plek vast te kunnen leggen, en met een druk op de knop een factuur te kunnen maken. Ook het doen van een aangifte ging nu in 5 minuten. Daar hoefde ik dus niet meer tegenop te zien!”

Door deze succesvolle aanpak is het idee ontstaan om ook andere zelfstandig professionals hiervan te laten profiteren. Het krachtige, snelle, en intuïtieve Zioo is het resultaat. “Ik weet zeker dat we de administratie van veel zelfstandig professionals hiermee een stuk eenvoudiger kunnen maken. Hierdoor blijft er meer tijd over voor zaken die wel leuk zijn”, aldus de oprichter van Nederlands eenvoudigste administratietool voor zelfstandig professionals.