Online administratie ZZP

Maak je werk als ZZP’er makkelijker en leuker met Zioo

Perfect voor ZZP’ers

Ontdek waarom Zioo ideaal is voor jouw online administratie als ZZP’er

Gemakkelijk zelf online je administratie doen

Zioo is een tool waarmee jij je online administratie als ZZP’er zonder inspanning doet. Dankzij een heldere en overzichtelijke interface wordt het écht kinderspel om als ondernemer zelf online je administratie te doen!

Altijd toegankelijk

Altijd toegankelijk

Als ZZP’er ben je misschien wel veel onderweg. Daarom wil je waarschijnlijk online je administratie doen: dat is net zo flexibel als jijzelf. Zioo werkt daarom altijd en overal; op desktop, tablet en mobiel. En dat kun je van je boekhouder niet zeggen. 😉

Geen boekhouder meer nodig

Geen boekhouder meer nodig

Slecht nieuws voor je boekhouder: die heb je niet of nauwelijks meer nodig. Jij doet makkelijk en snel online je administratie. In een paar klikken maak of verstuur je offertes en facturen in jouw huisstijl. Online administratie doen als ZZP’er kan daarom zonder ervaring en zo efficiënt en nauwkeurig als een echte boekhouder!

 

Wat vinden andere ZZP’ers van Zioo?

 

 

“Dankzij Zioo heb ik altijd en overal de mogelijkheid om online mijn administratie te doen en heb ik tijd over om aandacht te steken in mijn klanten.”

 

Francien Verdoorn | Aannemer, Verdoorn BV

“Boekhouden was nooit iets voor mij. Maar dankzij de eenvoudigheid van Zioo bespaar ik geld én hou in inzicht in mijn boekhouden.”

Frans Verbeek | Klusjesman, Beek BV

“Zioo maakt de online administratie voor zzp’ers in één klap zorgeloos en kinderlijk eenvoudig.”