Informatiebeveiliging

Je gegevens zijn veilig

Je gegevens zijn waardevol. Niet alleen voor jou, maar ook voor ons! Daarom doen wij er alles aan om deze gegevens strikt vertrouwelijk te houden. Je gegevens worden veilig opgeslagen, zodat anderen nooit bij je gegevens kunnen. Dit is geborgd door de implementatie en configuratie van de HTTP security headers in de Zioo software. De applicatie website (app.zioo.nl) behaalt een score van A+ (de hoogst haalbare score binnen deze test).

softwarebeveiliging-A+

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt om onze administratie te kunnen voeren. Zij worden nooit aan derden verstrekt.

De servers waarop de gegevens worden opgeslagen staan in Nederland bij Ă©Ă©n van de best gecertificeerde managed hosting providers van het land.

 

Veilig inloggen

Natuurlijk biedt Zioo ook een veilige manier van inloggen. Zioo gebruikt het e-mailadres als gebruikersnaam en vereist vervolgens een sterk wachtwoord. Dit wachtwoord moet bestaan uit:

  • minimaal 7 tekens;
  • minimaal 1 hoofdletter;
  • minimaal 1 kleine letter;
  • minimaal 1 cijfer.

Vervolgens kan er nog een extra inlogverificatie worden geactiveerd.

We hopen dat dit artikel je vraag heeft beantwoord. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan gerust contact met ons op via support@zioo.nl.

Wij helpen je graag verder.